Om os
Vores medarbejdere
Vores samarbejdspartnere
Andrea Seim Andrea Seim Senior Business Consultant
M: +47 481 42 462
Anne Skinnemoen Anne Skinnemoen Senior Business Consultant
M: +47 986 30 813
André Haaland
André Haaland
Senior Business Consultant
+47 970 77 785 /

André Haaland har mere end 20 års ledelseserfaring fra Forsvaret. Han har stor erfaring med organisatoriske omstillingsprocesser i den offentlige sektor, hvor han har arbejdet med forandringer på både operativt og strategisk niveau. André bidrager desuden med flere års erfaring fra sit arbejde som konsulent i den private sektor, herunder fra Assessit AS. I sit arbejde som konsulent har André arbejdet med leder- og teamudvikling på mange niveauer samt med præstationscoaching.

André er primært uddannet i Forsvaret, hvor han har gennemført Marinens Befalsskolen, Luftkrigsskolen afdeling 1 og 2 (KS 1&2) samt første del af Stabsskolen. Han har ligeledes en uddannelse i personaleledelse og administration fra Høyskolen i Lillehammer, har læst samfundsøkonomi på Universitetet i Oslo og gennemført trænerstudiet på Norges Idrettshøyskole.

André er en erfaren konsulent og præstationscoach, som evner at skabe vinderkulturer. Med sin baggrund fra Forsvaret og som topidrætsudøver og træner har André stor erfaring med at målrette aktiviteter for at frigøre den enkelte persons potentiale. Andrés motto er: “At turde er at miste fodfæstet for en stund, ikke at turde er at miste sig selv.” Mød André på LinkedIn.

CV-database
Tilføj dit CV i vores CV-database. Hvis du søger en opslået stilling, klik søg stilling..
Søg stilling
Tak for at du ville ansøge om en af vores opslåede stillinger.
Følg os Facebook Twitter LinkedIn