Om os
Vores medarbejdere
Vores samarbejdspartnere
Bjørn Brudevoll Bjørn Brudevoll Managing Director
M: +47 468 00 000
Jan Petter Halvorsen Jan Petter Halvorsen Strategic Advisor
M: +47 952 99 077
Frida Nossen
Frida Nossen
Business Analyst
+47 975 35 604 /

Frida arbejder som Business Analyst i Head4More og har ansvar for research, søgning efter kandidater, selektion og kandidathåndtering i rekrutteringsprocesser. Hun udarbejder virksomhedsanalyser, arbejdsanalyser og rollespecifikationer i tæt samarbejde med den rekrutterende leder og ledende konsulenter. Dette omfatter rådgivning vedrørende brug af medier og overordnet medieforvaltning. Frida bidrager også med udviklingen af koncepter og metoder til ændringsledelse. Frida har en baggrund inden for psykometri, kundeservice og arbejde inden for rekrutterings- og bemandingsbranchen.

Frida er uddannet ved Handelshøjskolen BI og University of York i England. Hun har en kandidatgrad i ledelse og organisationspsykologi og en bachelorgrad i pyskologi, og begge hendes afsluttende opgaver har fokuseret på personlighedens effekt på individets præstation. Hendes projekt om «ens egen versus andres» opfattelse af personlighed blev præsenteret på den årlige konference til The European Association of Work and Organizational Psychology i maj 2015 og blev tildelt topkarakter.

Gennem sin uddannelse og tidligere erhvervserfaring har hun opnået spidskompetencer inden for rekruttering og kandidatevaluering ved brug af testværktøj og vidensbaserede metoder. Mød Frida på LinkedIn

CV-database
Tilføj dit CV i vores CV-database. Hvis du søger en opslået stilling, klik søg stilling..
Søg stilling
Tak for at du ville ansøge om en af vores opslåede stillinger.
Følg os Facebook Twitter LinkedIn