Om os
Vores medarbejdere
Vores samarbejdspartnere
Jan Petter Narvesen Jan Petter Narvesen Head of Recruitment Services
M: +47 934 68 158
Stine Lundberg Stine Lundberg Business Analyst
M: +47 454 33 549
Roger Fielding
Roger Fielding
Associate Director
+44 (0)7850 343905 /

Roger Fielding har mere end 25 års erfaring med ledelse og ledelsesudvikling. Han har arbejdet otte år med undervisning, skrevet bøger og bygget bro mellem universitet og erhvervsliv ved at øge den generelle forretningsforståelse hos studerende.

Hans alsidige akademiske baggrund omfatter; ledelse, psykologi og økonomi (BSc) samt kandidatstudier inden for pædagogik, organisatorisk adfærd, socialforskning og økonomi (MEd, MPhil, MBA). Han har en akkreditering som ledelsescoach (ACC CPCC) og er uddannet ved Coaches Training Institute (CTI) og International Coach Federation (ICF).

Roger var en af nøglepersonerne i forbindelse med Mercuri Urvals vækstperiode i Storbritannien, hvor han etablerede og udviklede deres regionale kontorer. Han var desuden ansvarlig for lanceringen og positioneringen af deres arbejde med coaching i Storbritannien, hvor han var virksomhedens UK Coaching Champion. Roger har primært arbejdet i Europa og Skandinavien, men har også erhvervserfaring fra Indien, Rusland og Dubai. I Head4More fokuserer Roger på ledercoaching samt organisations- og teamudvikling.

Roger har tidligere arbejdet for Head4More i Norge og er i dag vores Associate Director UK.

CV-database
Tilføj dit CV i vores CV-database. Hvis du søger en opslået stilling, klik søg stilling..
Søg stilling
Tak for at du ville ansøge om en af vores opslåede stillinger.
Følg os Facebook Twitter LinkedIn