Rekruttering og udvælgelse
Lederudvikling og præstationsforbedring
Organisations- og teamudvikling
Strategisk forandring og forretningsudvikling
Organisations- og teamudvikling

Et velfungerende team skaber altid god synergi. Når effekten af dit teams resultater skal øges, gennemfører vi teamudviklingsprocesser ved f.eks. at kombinere teambuilding med virksomhedens strategiske ambitioner og/eller konkrete, operative udfordringer.

På samme måde tager vores organisationsudviklingsprocesser udgangspunkt i din virksomheds værdikæde og forretningsmæssige behov. I et tæt samarbejde definerer vi sammen, hvilke effekter og hvilken værdi, den aktuelle udviklingsproces skal være med til at skabe. Du definerer det konkrete resultat som gør vores procesledelse skarpere og mere drivende - det sikrer langvarig effekt.

Vi hjælper dig med at omdefinere roller og krav til din virksomheds nøglepersoner. Vores processer og værktøjer kan også bidrage til at ændre på etablerede mødestrukturer og indholdet på møderne.

I udgangspunktet er organisationsudvikling ofte et HR-projekt, som gennemføres i tæt samarbejde med din virksomheds egen HR-afdeling. Her ser vi det som vores opgave, at vi optimerer på de menneskelige indsatser og dermed er vi med til at øge værdiskabelsen i din virksomhed.

”Vi faciliterer og driver teamudviklingsprocesser, som øger resultateffekten fra ledergrupper og salgsteam”

Bjørn Brudevoll
Managing Director
Mobile: +47 468 00 000
CV-database
Tilføj dit CV i vores CV-database. Hvis du søger en opslået stilling, klik søg stilling..
Søg stilling
Tak for at du ville ansøge om en af vores opslåede stillinger.
Følg os Facebook Twitter LinkedIn