Rekruttering og udvælgelse
Lederudvikling og præstationsforbedring
Organisations- og teamudvikling
Strategisk forandring og forretningsudvikling
Rekruttering og udvælgelse

For at sikre det bedste og mest konkurrencedygtige kandidatgrundlag bliver vi ved indtil alle er tilfredse. Vores tilgang til kandidatsøgning er både systematisk og meget bred, vi benytter i høj grad netværk og relation for at sikre dig det bedste kandidatfelt. For at opnå dette benytter vi en ”multisourcingproces”, hvor vi afsøger markedet både gennem direkte søgninger, CV-databasesøgninger, søgninger på de sociale medier og annoncering i forskellige medier.

Rekruttering af nøglepersoner har stor betydning for virksomhedens vækst og fremgang. I samarbejde med vores kunder definerer vi altid, hvad den nyansatte skal kunne levere og med hvilket effekt. Det er med til at skabe grundlaget for, hvordan din kommende medarbejder måles og belønnes for sin indsats.

Vi afholder potentialevurderinger af finalekandidaterne for at se, om der er overensstemmelse mellem virksomhedens behov og krav og kandidatens evne til at levere. Vores konsulenter anvender anerkendte interviewteknikker og testværktøj i samtalerne med kandidaterne. Vi ved, at hurtige og dedikerede rekrutteringsprocesser giver kandidaterne en god oplevelse og øger sandsynligheden for, at vi finder den helt rigtige kandidat. Derfor tager vi lederskab i vores rekrutteringsprocesser for at kunne levere i løbet af blot seks uger.

”Vi har fokus på at definere, hvilke leverancer og effekter den nyansatte skal levere i sin nye job”

Bjørn Brudevoll
Managing Director
Mobile: +47 468 00 000
CV-database
Tilføj dit CV i vores CV-database. Hvis du søger en opslået stilling, klik søg stilling..
Søg stilling
Tak for at du ville ansøge om en af vores opslåede stillinger.
Følg os Facebook Twitter LinkedIn