Rekruttering og udvælgelse
Lederudvikling og præstationsforbedring
Organisations- og teamudvikling
Strategisk forandring og forretningsudvikling
Strategisk forandring og forretningsudvikling

Head4More fungerer som rådgivere i din virksomheds strategiske beslutningsprocesser. Vores udgangspunkt er dine ambitioner og din eksisterende forretningsstrategi. Vores tilgang til strategisk udvikling er baseret på flere årtiers erfaring med nationale og internationale forandringsprojekter.

Det er vores erfaring, at virksomheder, som ikke udvikler sig, heller ikke overlever på den lange bane. Som kunde skal du derfor være parat til forandringer i markedet hele tiden - vi hjælper dig med at udvikle viljen og evnen til at arbejde med forbedring og forandring samtidig med, at du kan opretholde den operative drift af virksomheden.

En succesfuld strategi afhænger i høj grad af, at din virksomhed allerede har de rette nøglekompetencer. Hvis din virksomheds strategiske mål kræver andre kompetencer eller en ændring i nøglepositionerne, definerer vi i fællesskab, hvad der er behov for. Herefter finder vi de rette kandidater, som kan komplementere de kompetencer, du allerede har i virksomheden i dag.

Ofte er sådanne projekter knyttet til ændringer i din virksomheds værdikæde eller din forretningsmodel. Eksempler på projekter kan være opkøb, fusioner, fissioner eller organisk vækst på nye markedsområder.

”En strategi kan kun gennemføres så længe virksomheden har de rette nøglekompetencer”

Jan Petter Halvorsen
Senior Advisor
Mobile: +47 952 99 077
CV-database
Tilføj dit CV i vores CV-database. Hvis du søger en opslået stilling, klik søg stilling..
Søg stilling
Tak for at du ville ansøge om en af vores opslåede stillinger.
Følg os Facebook Twitter LinkedIn